Яки-91 ООД


en | bg
 

Програмите за машинна бродерия, които изготвя фирмата ни са безплатни. Дизайна на бродерията може да ни бъде изпратен по e-mail, факс, на дискета или CD. Рисунка или мостра на вече изработена бродерия, също са достатъчни за изготвянето на проекта. Необходимото време за един проект е 1 до 2 дни.


Размерът и броя цветове са без ограничения

Бродериите могат да бъдат изработени върху всякакъв текстилен или трикотажен плат, независимо от състава или относителното тегло. Върху кожа също могат да се изработват бродерии със специални конци. Размерът и броя цветове са без ограничения.


Фирмата разполага с 65 глави за бродерия

Фирмата разполага с 65 глави за бродерия, на които освен класическа, може да се прави рязана бродерия и бродерия с пришиване на ширити.

 
освен класическа, може да се прави рязана бродерия и бродерия с пришиване на ширити  

всякакъв вид апликации, емблеми

Съпътстващото оборудване позволява изработването на всякакъв вид апликации, емблеми, използване на терморазпадащо се фолио, редене и залепване на мотиви с камъчета и др.


избродираните емблеми се изрязват на машина Perfecta Schmidt

Чрез специална технология и използването на силикон, избродираните емблеми се изрязват на машина Perfecta Schmidt и могат да се залепят трайно, при производителя на облеклата, включително и на готови изделия.


Фирмата работи със всички видове конци по състав и дебелина. Популярни в България и лесно достъпни за доставка са тези на Madeira, Coats, Gütemann, Ackermann и др.

Цените на отделните бродерии и апликации се договарят в зависимост от конкретния случай, като се стремим да бъдат приемливи за клиента.

Our ProductionLocationContact with Us

Яки-91 ООД
• 1330 София, ул Гюешево №83 • Тел./Факс: 02 - 920 17 51 • GSM 0887 977 151, 0888 925 279
Copyright © 2006 Yaki-91 OOD. All rights reserved. Powered by Fidel Angelov.